Diensten


APK of VLG keuringen

Voor het periodiek keuren van uw bedrijfswagen bent u bij FREBA Bedrijfswagen Service aan het juiste adres. Wij verzorgen de APK of VLG keuring vakkundig voor u en beschikken zelf over de laatste keuringseisen om uw voertuig voor de keuring eerst te inspecteren en eventuele gebreken in overleg met u te herstellen.

 

Tachografen

Voor het vervangen, ijken en keuren van tachografen kunt u ook terecht bij FREBA Bedrijfswagen Service, Al onze monteurs hebben de bevoegdheid om tachografen in te bouwen en te keuren. U kunt bij ons terecht voor ondermeer de volgende merken: VDO, Siemens, Kienzle, Veeder-root en MotoMeter.

FREBA Bedrijfswagen Service beschikt over een erkenning voor tachografen van RDW.

 

Alarminstallaties.

FREBA Bedrijfswagen Service beschikt over een erkenning van het SCM voor het inbouwen, repareren en keuren van alarminstallaties. Inbouwen van alarm en blokkering installaties van Autonorm, Texalarm, Gemini en GT. Wist u dat uw bestaande alarm of brokkering installatie ieder jaar gekeurd en afgemeld dient te worden bij het SCM? Dit gebeurt in opdracht van uw verzekeringsmaatschappij en dient te gebeuren bij een SCM erkend bedrijf zoals FREBA Bedrijfswagen Service.


Constructiewerkzaamheden.

Constructiewerkzaamheden aan bedrijfswagens en werkmaterieel kunnen wij in eigen werkplaats vakkundig uitvoeren. Bij FREBA Bedrijfswagen Service kunt u terecht voor ondermeer aanpassingen aan bedrijfswagens en werkmaterieel.


Inbouw en communicatie

Een onderdeel waar onze medewerkers ook in gespecialiseerd zijn dat is het inbouwen van communicatie middelen zoals, handfree sets, navigatiesystemen, mobilofoons, portofoons, gps antennes, car audio, auto alarmen. etc. Deze onderdelen bouwen wij voornamelijk voor bedrijven in, wij kunnen dit echter ook voor particulieren waarmaken. FREBA Bedrijfswagen Service beschikt over de capaciteiten om deze onderdelen in te bouwen in ieder gewenste auto model die u maar wilt aanleveren. Heeft u interesse? U zult u inmengen met professionele, gebruiksvriendelijke en degelijke producten, met een zeer betrouwbare garantie


Betimmeringen

In onze speciaal ingerichte werkplaats betimmeren we tevens ook bedrijfswagens, hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld auto's van monteurs die de hele dag rondrijden met een auto vol met gereedschap, onze werkzaamheden zijn dan om kasten en vakken zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en in te bouwen in de auto om zoveel mogelijk gereedschap in mee te nemen en netjes op te bergen. Ook het monteren van slijtvaste vloeren eventueel met sjorogen of vloerrails behoord tot de mogelijkheden.Schadeherstel.

Het herstellen van schades aan bedrijfswagens, opleggers en aanhangwagens is één van onze specialiteiten. Bij FREBA Bedrijfswagen Service kunt u terecht voor schadeherstel vanaf opname van de schade tot afhandeling met schade-expert en verzekering. De schade wordt op vakkundige wijze hersteld zonder nadelige gevolgen voor uw garantie of dagwaarde.


Truckaccessoires.

Tevens maken wij in onze eigen werkplaats truckaccessoires zoals lampbeugels en lichtbak/bumpers van RVS. Ook leveren wij als steunpunt alle truckaccessoires uit het assortiment van Schouten Truck-Supplies.


Onderdelen en verhuur.

Heeft uw auto een bepaald onderdeel nodig, dan bent u bij FREBA Bedrijfswagen Service op het juiste adres. FREBA Bedrijfswagen Service is de toonaangevende specialist op het gebied van bedrijfswagenonderdelen. In ons programma vindt u nieuwe en gebruikte onderdelen van alle merken bedrijfsauto's. Tevens bieden wij de mogelijkheid om onderdelen en materiaal te huren, bekijk hierover voor meer informatie onze onderdelensite. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of informatie opvragen via ons reactieformulier
Freba Bedrijfswagen Service
Zoutverkopersstraat 1
3334 KJ Zwijndrecht
tel: 078-6103914